15 maart 2001
nr. 36

 

Vanaf 9 maart zijn Shortie's weblog en short magazine gecombineerd. Tegelijkertijd zullen ze vanaf nu vrijwel dagelijks worden ge-update.

Shortie's is een weblog-achtige pagina, met overpeinzingen van John Piek. De naam Shortie's komt voort uit het plan om mini-columns te gaan schrijven, zeer korte opinie-tekstjes voortgekomen uit invallen naar aanleiding van het dagelijkse nieuws.

Dierenleed

Het afmaken van al die dieren deugt niet! En alleen maar omdat we ze niet willen inenten voor de handel. Shortie begrijpt het niet.

Kassa nog gezien afgelopen zaterdag? Vegetarische burgers en andere vleesvervangers zijn duurder dan echt vlees. Dat komt deels door de subsidie die er op vlees zit. Moeten we vegetarisch eten dan niet ook gaan subsidiëren?

vegetarische Shortie

Fantatsic Networks verzorgt dagelijks het zogenaamde opvallende nieuws, dat je niettemin verder nergens zult aantreffen omdat de andere media het laten liggen...

15-03-2001

Prostituee bevalt met hulp van klant

(van onze verslaggever)

Een 25-jarige dame van lichte zeden uit Amsterdam kwam tijdens een bezoekje van een klant wel tot een heel vreemde ontdekking. Cindy: "Ik had die dag wel wat last van krampen, maar ik dacht dat het van het Chinese eten was van de

vervolg->

dag ervoor." Het bleken dus weeën te zijn. Met de hulp haar eerste klant van die dag, een 35-jarige huisarts uit Gelderland, bracht zij twee uur later een gezonde zoon ter wereld.

Cindy vertelde onze reporter: "Ik heb ook nooit maar een seconde gedacht dat ik zwanger zou zijn." De huisarts wilde ondanks zijn prestatie verder anoniem blijven.



vervolg -->