13 maart 2001
nr. 34

 

Vanaf 9 maart zijn Shortie's weblog en short magazine gecombineerd. Tegelijkertijd zullen ze vanaf nu vrijwel dagelijks worden ge-update.


Shortie's is een weblog-achtige pagina, met overpeinzingen van John Piek. De naam Shortie's komt voort uit het plan om mini-columns te gaan schrijven, zeer korte opinie-tekstjes voortgekomen uit invallen naar aanleiding van het dagelijkse nieuws.

Spannende e-mail
(met een knipoog naar Luuk Koelman, www.koelman.com)

From: "CrackHead"

To: John Piek

HAAAAAAAAAI!

Hoi allemaal,

Kijken jullie de tv kapper??? Nou HARM, is 1 van de kappers die er aan meedoet en is een hele goede kennis van mij.
En op de homepage van de tv kapper kun je stemmen op de populairste kapper, nu is mijn vraag of jullie de onderstaande link willen gebruiken en dan 3 sec. wachten en dan op de naam HARM drukken?

Alsjeblieft hij heeft het al moeilijk om geaccepteerd te worden, door zijn homoseksualiteit!

Mail me even terug als je hebt gestemd, alsjeblieft stem op hem!

Groetjes,

Annemarie

Witje

op 12-03-2001


(vervolg spannende e-mail)

From: John Piek

To: "CrackHead"

Re: HAAAAAAAAAI!

Hai Annemarie,

Natuurlijk wil ik dat, hoewel ik hem geloof ik niet de sympathiekste van de tv-kappers vind, maar ik vind je berichtje sympathiek. Ik heb het nog wel eens over hem gehad in discussies die we op mijn probleempagina hebben gevoerd. Toen het nog op een normaal tijdstip zat keek ik heel vaak naar de tv-kapper, ik ben alleen het spoor een beetje bijster geraakt.

Groetjes,
John

P.S. ik heb al op hem gestemd.

Fantatsic Networks verzorgt dagelijks het zogenaamde opvallende nieuws, dat je niettemin verder nergens zult aantreffen omdat de andere media het laten liggen...

13-03-2001

Totaal behaarde baby

(van onze correspondent)

In Bristol, Engeland kreeg de 23-jarige Sandy vorige week een totaal behaarde baby van 11 pond. Verbaasd was zij hier wel over "Mijn vriend heeft geen eens borsthaar", sprak zij tegenover onze reporter, "en hij is nog broodmager ook." Een te hulp geschoten medisch specialist van de NHS kon ook geen verklaring geven voor de inderdaad uiterst sterk behaarde boreling: "Dit is een zeldzaam verschijnsel, en geen besmettelijke ziekte. Maar een dergelijke speling van de natuur komt hier in het Verenigd Koninkrijk zeer weinig voor."



vervolg -->