12 maart 2001
nr. 33

 

Vanaf 9 maart zijn Shortie's weblog en short magazine gecombineerd. Tegelijkertijd zullen ze vanaf nu vrijwel dagelijks worden ge-update.

Shortie's is een weblog-achtige pagina, met overpeinzingen van John Piek. De naam Shortie's komt voort uit het plan om mini-columns te gaan schrijven, zeer korte opinie-tekstjes voortgekomen uit invallen naar aanleiding van het dagelijkse nieuws.

De belastingdienst

Reclame van de belastingdienst: een boel mooie lifestyle-prietpraat. Voor zover ik het zie MOET je betalen, en zij geven dat geld aan de overheid om dingetjes voor ons te doen. Zo eenvoudig.
"
Makkelijker kunnen we het niet maken. Leuker wel!" Nou, waarom doen jullie dat dan niet? DOE DAT GEWOON, en houd op met zeuren!

Shortie

Scheveningen

op 16-02-2001

Fantatsic Networks verzorgt dagelijks het zogenaamde opvallende nieuws, dat je niettemin verder nergens zult aantreffen omdat de andere media het laten liggen...

12-03-2001

Nieuwe tanden voor 80-jarige

(van onze verslaggever)

Bij oma Tuinman (80) uit Dordrecht groeit een tweede rij tanden vóór haar huidige (nog echte) tanden. "Ik wist niet wat mij gebeurde", lispelde zij tegen onze reporter, "maar het is wel makkelijk, want ik wilde juist mijn oude tanden laten trekken om een gebitje te nemen." Volgens één van de grote ziekenfondsen is een dergelijk verschijnsel in Nederland nog niet eerder voorgekomen.


vervolg -->