Short magazine

8 maart 2001

nr 29

 



NIEUW... NIEUWER... NIEUWST...

7 maart 2001

VERANDERING

Er gaat wat GEBEUREN met Shortie's. De site ligt nu alweer ruim twee maanden stil. Tsja, soms heb je je tijd even voor andere dingen nodig.

Vermoedelijk wordt de functie van Shortie's en Shortie's Weblog gecombineerd. Op de vernieuwde site komen als natuurlijk als vanouds veel foto's. Daarnaast komen er 'nieuwsberichten' van Fantatsic Networks, en waarschijnlijk krijgt de column Shortie's eindelijk voeten. Verder komt er een rubriek 'spannende e-mails'. De site moet vrijwel iedere dag gaan veranderen. Tot zover de plannen...


 

Opvallende nieuws-
berichten

Actuele nieuwsberichten van Fantatsic Networks.

(Fantatsic Networks verzorgt dagelijks het zogenaamde opvallende nieuws, dat je niettemin verder nergens zult aantreffen omdat de andere media het laten liggen...)

 

07-03-2001

Becker-baby

(van onze verslaggever)

Nu heeft Nederland zijn eigen Becker-babyaffaire: Tony Jansen, multi-miljonair uit Pieterburen wordt belaagd door zijn vriendinnetje-voor-één-nacht Irene. Tony: "Wij hebben alleen orale sex gehad. Nu beweert zij dat ik daarbij in haar decolleté heb geknoeid en dat haar kind van mij zou zijn." Irene: "Ik dacht eerst dat hij aan mijn navel kriebelde, maar realiseerde mij thuis er een straaltje sperma langs was gelopen." De baby is ondertussen twee maanden oud en lijkt inderdaad als twee druppels....
 

 

Koeien

(Shortie's column)

Shortie is ook maar een gewone nieuwskijker op de televisie. Als ik het nou goed begrijp dan worden koeien niet ingeënt om de handel met het Verre en Midden-Oosten niet te bederven. Als een koe namelijk is ingeënt, dan is niet aan te tonen of het dier de ziekte mond- en klauwzeer heeft of niet.

De handel met het die landen moet toch wel een gigantische waarde hebben. Anders zouden ze toch de maatschappij niet zo op zijn kop zetten als nu het geval is? Of wel?

Shortie

08-03-2001

Gerucht over horens is waar

(van onze verslaggever)

Een 11-jarige jongen uit Tiel kreeg de schrik van zijn leven toen hij, na het vertellen van enkele infame leugens, op zijn voorhoofd twee horentjes bleek te ontwikkelen. "Het begon als twee bultjes", vertelt zijn moeder, "wij dachten eerst nog dat hij zijn hoofd gestoten had. Maar eerder diezelfde week hadden wij hem gestraft omdat hij weer eens onvoorstelbaar had staan liegen." De hoorns zijn in drie weken tijd gegroeid tot een lengte van meer dan een decimeter, en beginnen ook een beetje rond te groeien, zoals dat bij schapen gebeurt. De laatste tijd duiken er vaker berichten op over kinderen die na het vertellen van onwaarheden ineens hoorns krijgen.

 

vervolg -->