11 maart 2001
nr. 32

 

Vanaf 9 maart zijn Shortie's weblog en short magazine gecombineerd. Tegelijkertijd zullen ze vanaf nu vrijwel dagelijks worden ge-update.


Biafra

Ik kan me zo opwinden als reclame's voor een goed doel in de derde wereld mij een schuldgevoel willen aanpraten. Zo van kijk eens hoe wij het eigenlijk veel te goed hebben? Heel calvinistisch is dat. Kijk, ik geef graag aan goede doelen, en daar praat ik verder liever niet over. Maar waarom word ik erop aangesproken dat ik het goed heb? Het is net als ouders die tegen een kind zeggen 'eet nou vlug je bordje leeg, denk eens aan de arme kindertjes in Biafra. Die zouden juichen als .... ' Misschien gaan daarom mijn haren wel zo overeind van zo'n reclame...

Shortie

Almeerder strand

op 17-01-2001

11-03-2001

Elvis leeft

(van onze correspondent)

Een echtpaar uit Illinois (VS) kreeg de schrik van hun leven, toen ze in de lift van hun dure appartement stapten. Een meer dan zestig jaar oude 'King' stapte daar met twee body-guards naar buiten. Van Elvis wordt beweerd dat hij in 1976 zou zijn overleden, maar regelmatig duiken in de pers weer berichten op dat hij in leven zou zijn. Bill en Hillary Smith kregen door de schok van herkenning zowat een hartaanval: "Wij wisten niet wat wij zagen. Maar we zijn wel blij voor hem hoor", zegt Bill. "Maar we zijn wel bezorgd over zijn vrouw en dochter", voegt zijn vrouw Hillary daaraan toe.


vervolg -->